La cestería es el arte de hacer cosas con fibras de mimbre, esparto, caña, y otros tipos de materiales naturales.

Los artesanos que trabajan en ello, preservan unos conocimientos y una manera de hacer que són anteriores a la industrialización y al comercio masivo.

Desde 1980 estamos cerca de estos artesanos para comprender, valorar y hacer asequibles las sillas, taburetes, butacas, balancines, bancos, tumbonas, tronas, cestos, cuévanos, cortinas y alfombras que surgen de sus habilidosas manos.

La selección que presentamos, os hará deleitar de un entorno cercano, con objetos perdurables, elegantes, atemporales y de gran calidad.

Balca

Reixeta

Vímet

Aquí hi viu un matrimoni que treballa al taller de casa seva. Aquesta àrea havia estat un centre important de manufactura de coves, paneres de nadal, baguls, cistelles, estores, cortines de vímet i espart. Ara la producció s’ha traslladat cap a l’Orient i el Marroc, però tot i així, hi han quedat alguns artesans que mantenen viu el seu ofici.

Fins a mitjans del S.XX, aquesta zona era el centre nacional de fabricació de cadires amb centenars de petites empreses que s’hi dedicaven. La familia que us presentem és una de les poques que s’hi ha mantingut. Sent ja la quarta generació, segueixen treballant mitjançant procesos artesanals.

La historia d’aquesta empresa es remonta al 1900. Destaca pel seu compromís amb el medi ambient i la salut, ja que col.labora amb la replantació forestal i amb Elarkide integrant a gent discapacitada en la plantilla.

Productes més recents

Cada uno de estos productos, se elabora de manera artesanal y proviene de un sitio espcífico.

Reparació de Balca

  • Seient artesanal 29 € la unitat
  • Seient a màquina 9 € la unitat

Reparació de Reixeta

  • Reixeta artesanal 1,10 € / Forat
  • Reixeta de rotllo 45 euros /cadira

Reparacions de tireta de vim

  • Preu depenent feina a fer.

Personalització de Cadires

  • Veieu apartat cadires de València.

Cistelleria a mida

  • Mides especials.
  • Forros i coixins per cistelleria.

 

11 + 11 =